Fout 1014 bij het updaten van Sonos

Fout 1014 vindt plaats als een of meer Sonos-producten problemen ondervinden met het installeren van de update. Hieronder vind je een aantal algemene stappen die je kunt ondernemen om deze fout op te lossen.

Probeer opnieuw te updaten

Tik nadat je de foutmelding hebt ontvangen op Probeer het opnieuw om nog een keer te proberen te updaten. Je kunt de update ook opnieuw starten door naar het tabblad Instellingen te gaan en te tikken op Systeem > Systeemupdates > Op updates controleren.

Je Sonos-producten opnieuw opstarten

Start al je Sonos-producten opnieuw op. Zorg er na je Sonos-producten opnieuw opgestart te hebben voor dat ze allemaal in de Sonos-app worden weergegeven en probeer nogmaals te updaten.