Je Sonos-speakers updaten

Dit artikel geeft informatie over hoe je je Sonos-systeem kunt updaten zodat je toegang hebt tot de nieuwste functies en veiligheidsupdates. In onze release notes kun je lezen over de recentste updates van Sonos.

Je Sonos-systeem is standaard ingesteld om automatisch te updaten.

Sonos Ace heeft een ander updateproces dan andere Sonos-producten. Leer hoe je je Sonos Ace kunt updaten.

Als je de Sonos S1 Controller-app gebruikt en je Sonos-systeem wilt updaten naar de nieuwste Sonos-app, dan vind je hiervoor aanwijzingen in ons artikel over het updaten van de S1 Controller.

Op updates controleren

Sonos-app voor iOS of Android

1. Ga naar het menu Instellingen.
  2. Selecteer Beheren naast je systeem.
  3. Selecteer Systeemupdates.
  4. Selecteer Updates zoeken.

Sonos S1 Controller

iOS of Android

1. Ga naar het tabblad Instellingen en selecteer Systeem.
  2. Selecteer Systeemupdates onder Systeem-instellingen.
  3. Selecteer Updates zoeken.

macOS of Windows

Selecteer in het Sonos S1 Controller-menu (Mac), of het menu Beheren (Windows), de optie Updates zoeken.

Updates plannen

Om te plannen wanneer je wilt dat je Sonos-systeem automatisch updatet, kun je een van de volgende periodes van twee uur selecteren door Gepland te selecteren. Als er audio wordt afgespeeld of als er een alarm staat gepland voor die periode, wordt de update uitgesteld tot de volgende updatemogelijkheid.

De mogelijke periodes zijn: 's Ochtends (5.00 - 7.00 uur), 's Middags (12.00 - 14.00 uur), 's Avonds (17.00 - 19.00 uur) en 's Nachts (2.00 - 4.00 uur)

Als je liever handmatig controleert op updates, kun je automatische updates uitschakelen in het menu Instellingen onder Beheren > Systeemupdates > Automatisch updaten.