Je Sonos-speakers updaten

Dit artikel geeft informatie over hoe je je Sonos-systeem kunt updaten zodat je toegang hebt tot de nieuwste functies en veiligheidsupdates. In onze release notes voor Sonos S2 kun je lezen over de recentste updates van Sonos.

Je Sonos-systeem is standaard ingesteld om automatisch te updaten.

Als je Sonos-systeem S1-software gebruikt, update dit proces je systeem niet naar S2. Meer informatie over hoe je naar S2 kunt updaten, lees je in ons Sonos S2-overzicht.

Op updates controleren

iOS of Android

Tik in het tabblad Instellingen op Systeem > Systeemupdates > Op updates controleren.

Mac of pc

Selecteer in het menu Sonos (Mac), of het menu Beheren (pc), de optie Controleren op software-updates.

Updates plannen

Om te plannen wanneer je wilt dat je Sonos-systeem automatisch updatet, kun je een van de volgende periodes van twee uur selecteren door te tikken op Gepland. Als er audio wordt afgespeeld of als er een alarm staat gepland voor die periode, wordt de update uitgesteld tot de volgende updatemogelijkheid.

De mogelijke periodes zijn: 's Ochtends (5.00 - 7.00 uur), 's Middags (12.00 - 14.00 uur), 's Avonds (17.00 - 19.00 uur) en 's Nachts (2.00 - 4.00 uur)

Als je liever handmatig controleert op updates, kun je automatische updates uitschakelen in het tabblad Instellingen onder Systeem > Systeemupdates > Automatisch updaten.