Fout bij het verbinden van Sonos home cinema-product met de tv

Dit artikel beschrijft de algemene fouten waar je tegenaan kunt lopen als je je Sonos home cinema-product installeert en een aantal links naar nuttige richtlijnen voor probleemoplossing om deze op te lossen.

HDMI ARC niet gedetecteerd

Deze foutmelding verschijnt als Sonos via de HDMI-kabel geen geluidssignaal van uw tv detecteert. Zorg dat je Sonos home cinema-product is ingeschakeld op de HDMI ARC-poort van de tv en dat je tv aan staat en een tv-programma of film afspeelt. Zie ons artikel over Sonos home cinema-producten voeren geen geluid uit voor meer hulp.

Geen tv-signaal gedetecteerd

Deze foutmelding verschijnt als Sonos via de optische kabel of optische adapter geen geluidssignaal van je tv detecteert. Zorg dat je Sonos home cinema-product is ingeschakeld op de digitale optische poort van de tv en dat je tv aan staat en een tv-programma of film afspeelt. Zie ons artikel over Sonos home cinema-producten voeren geen geluid uit voor meer hulp.

Afstandsbediening niet gedetecteerd

De onderstaande foutmeldingen betekenen dat je Sonos home cinema-product je afstandsbediening niet detecteert. Zorg ervoor dat je afstandsbediening voldoet aan onze vereisten voor afstandsbedieningen en bekijk ons artikel Afstandsbediening niet gedetecteerd door Sonos voor meer hulp.