iTunes-playlists ontbreken in Sonos-bibliotheek op USB-drive

Als je je muziekbibliotheek opslaat vanaf iTunes of de Muziek-app op een externe USB-drive en die bibliotheek hebt gedeeld met Sonos, kan het zijn dat je playlists niet worden weergegeven in de Sonos-app. In dit artikel worden stappen gegeven voor het oplossen van dit probleem door het XML-bestand met de iTunes-playlist te delen met Sonos.

1. Je Sonos-muziekbibliotheek updaten
  2. Open de macOS Finder-app.
  3. Druk op Shift + ⌘ + G en typ
    ~/Music/iTunes/
    .
  4. Kopieer het bestand
    iTunes Muziekbibliotheek.xml
    .
  5. Plak het bestand in de map met de muziekbibliotheek op de externe USB-drive die wordt gedeeld met Sonos.

Je zult deze stappen moeten herhalen elke keer als je de Sonos-muziekbibliotheek bijwerkt.