Naar podcasts luisteren op Sonos

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je naar podcasts kunt luisteren op Sonos. Je kunt podcasts rechtstreeks naar Sonos streamen vanaf je apparaat met AirPlay, bluetooth of directe bediening in een ondersteunde app. Je kunt ook de Sonos-app gebruiken om podcasts te zoeken met een ondersteund apparaat.

Stream podcasts met bluetooth, AirPlay of directe bediening

Via deze methodes kun je podcasts rechtstreeks streamen vanaf de podcast-app op je apparaat.

Bluetooth

Met Sonos-producten met bluetooth-ondersteuning kun je audio afspelen vanaf je bluetooth-apparaat. Koppel je bluetooth-apparaat met Sonos en speel dan een podcast af met behulp van je podcast-app.

AirPlay

Heb je een ondersteund iOS- of macOS-apparaat, dan kun je met behulp van AirPlay alle audio rechtstreeks vanaf dat apparaat streamen naar Sonos, inclusief audio uit je podcast-app. Bekijk ons artikel over AirPlay gebruiken met Sonos voor meer informatie.

Directe bediening

Diensten als Spotify en iHeartRadio ondersteunen directe bediening. Met directe bediening kun je een podcast afspelen in de app van de service en de audio vervolgens rechtstreeks naar Sonos casten. Bezoek onze pagina over services om diensten te vinden die podcasts bieden en directe bediening via Sonos ondersteunen.

Podcasts streamen vanaf de Sonos-app

Bij sommige services kun je door podcasts bladeren en ze zoeken en afspelen vanuit de Sonos-app. Het is niet mogelijk om voor alle services die podcasts bieden te bladeren en zoeken in hun podcastcatalogi in de Sonos-app. Als je de podcast die je zoekt niet kunt vinden, dan raden we aan directe bediening of AirPlay te gebruiken.

Bladeren

1. Open de Sonos-app voor iOS of Android.
  2. Tik op het tabblad  Bladeren.
  3. Tik op de gewenste service om door hun content te bladeren.

Zoeken

1. Open de Sonos-app voor iOS of Android.
  2. Tik op het tabblad  Zoeken.
  3. Tik bovenaan op het filter Podcasts en programma's.
  4. Zoek een podcast.

Gedownloade podcasts streamen naar Sonos

Podcasts opgeslagen op een computer

Als je podcasts hebt gedownload naar een macOS- of Windows-computer, dan kun je ze afspelen op Sonos door ze toe te voegen aan een Sonos-muziekbibliotheek.