Bluetooth gebruiken op Sonos

Met Sonos-producten met bluetooth-ondersteuning kun je audio afspelen vanaf je bluetooth-apparaat. Om je Sonos-product te koppelen met een bluetooth-apparaat, moet je eerst de bluetooth-herkenningsmodus activeren.

Kies een van de onderstaande producten voor informatie over hoe je Sonos verbindt met je bluetooth-apparaat.


Nog steeds hulp nodig?

Onze technici kunnen je telefonisch of met een live-chat helpen. Je kunt ook vragen stellen aan en antwoorden vinden van andere Sonos-eigenaren in onze Sonos Community.