Je muziekbibliotheek verwijderen

Dit artikel laat je zien hoe je je Sonos-muziekbibliotheek van je systeem kunt verwijderen. Dit is nodig als je je muziekbestanden naar een nieuwe computer of NAS-drive hebt verplaatst. Als ze zijn verwijderd, kun je je muziekbibliotheek opnieuw toevoegen.

Sonos-app voor Windows of macOS

1. Deze stappen zijn van toepassing op zowel de Sonos-app als de S1 Controller-app.
  2. Ga naar het menu Beheren en klik op Instellingen muziekbibliotheek.
  3. Klik op de map die je wilt verwijderen.

Klik op - (min) op Mac of Verwijderen als je gebruikmaakt van Windows en bevestig dat je de bibliotheek van Sonos wilt verwijderen.

Sonos-app voor iOS of Android

Versie 80.0 van de Sonos-app
Deze functie is op dit moment niet beschikbaar in de Sonos-app voor iOS of Android. De functie wordt in een toekomstige update weer toegevoegd.

1. Ga naar het menu Instellingen.
  2. Selecteer de knop Beheren naast Mijn systeem.
  3. Selecteer Muziekbibliotheek en daarna Muziekbibliotheek installeren.
  4. Selecteer het verwijderen pictogram naast de map die je wilt verwijderen.
  5. Selecteer Bevestigen om de gedeelde map te verwijderen.

Sonos S1 Controller-app voor iOS of Android

1. Ga naar het tabblad  Instellingen en selecteer Systeem > Muziekbibliotheek > Muziekbibliotheek installeren.
  2. Selecteer de map die je wilt verwijderen.
  3. Selecteer Verwijderen.