Je Sonos ZP100 installeren

• Mobiel apparaat vereist
  • Sonos S1 vereist

Dit artikel legt uit hoe je je ZP100 installeert. Meer informatie over de productfuncties en -specificaties zijn te vinden in de producthandleiding van ZP100.

Voordat je begint

• Plaats je ZP100 op de gewenste plek en steek de stekker in het stopcontact.

Een nieuw Sonos-systeem installeren met ZP100

1. Open de Sonos-app voor iOS of Android.
  2. Tik op Nieuw systeem installeren en maak daarna een Sonos-account aan of log in op je bestaande account.
  3. Tik op Doorgaan > Producten installeren.
  4. Volg de stappen in de app om je ZP100 te installeren en je muziekservices toe te voegen.

ZP100 toevoegen aan je bestaande Sonos-systeem

1. Open de Sonos-app voor iOS of Android.
  2. Tik in het tabblad Instellingen op Systeem > Product toevoegen.
  3. Volg de stappen in de app om ZP100 te verbinden met je Sonos-systeem.

Problemen bij het installeren?

Als je ZP100 problemen heeft met het maken van verbinding tijdens het installeren, raadpleeg dan ons artikel ‘Product niet gevonden’ voor hulp.

Audio-ingangen en -uitgangen

Speakers aansluiten

We raden een speakerkabeldikte van 12 tot 16 aan. Lengtes van meer dan 92 m worden niet aanbevolen. Bekijk ons artikel over de dikte van een speakerkabel kiezen voor meer informatie.

1. Gebruik je duim of vinger en druk het veermechanisme voor de speakeraansluiting krachtig naar binnen zodat je het gat voor de aansluiting ziet.
  2. Steek het gestripte uiteinde van de speakerkabel in het gat en laat dan los. Herhaal voor de andere speakeraansluitingen.

ZP100 werkt met traditionele boekenplankspeakers van 8 ohm en met speakerparen van 6 of 4 ohm.

Speakerimpedantie

Watt per kanaal

8 ohm

75 watt

6 ohm

112,5 watt

4 ohm

150 watt

Let op: Het vermogen is geen directe indicator van geluidskwaliteit. Het geeft aan hoeveel watt er nodig is voor aangesloten speakers.