Een ander Amazon Alexa-account gebruiken met Sonos

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een ander Amazon-account gebruikt als je je Sonos-systeem met Alexa bedient. Sonos zal gebruikmaken van het meest recente Amazon-account dat werd gebruikt op je mobiele apparaat, dus je moet dit wellicht doen als je een ander Amazon-account voor Alexa wilt gebruiken.

iOS of Android

1. Verwijder Alexa van je Sonos-systeem als je het al geïnstalleerd hebt.
  2. Open de Sonos-app voor iOS of Android.
  3. Volg de stappen om Alexa aan Sonos toe te voegen.
  4. Nadat je op Inloggen op Amazon hebt getikt, word je gevraagd op Toestaan te klikken als je al op een Amazon-account ingelogd bent. Tik om een ander account te gebruiken op de avatar van je account in de rechterbovenhoek en tik daarna op Uitloggen.
  5. Log in op het Amazon-account van je keuze.
  6. Tik op Toestaan.

Als je 'Ingelogd blijven' hebt aangevinkt toen je op je Amazon-account inlogde, wordt dit account gebruikt als je Alexa aan andere Sonos-producten met spraakherkenning in je systeem toevoegt.

Kindle Fire

Kindle Fire ondersteunt het gebruik van verschillende Amazon-accounts niet. Je moet je Kindle registreren op een ander Amazon-account of Alexa op Sonos installeren met gebruik van een iOS- of Android-apparaat.