Een internetradiostation toevoegen aan Sonos

Je kunt handmatig een streaming-internetradiostation toevoegen aan Sonos door de streaming-URL te gebruiken. TuneIn moet worden toegevoegd aan je Sonos-systeem om handmatig een radiostation te kunnen toevoegen. De stream van het station moet een van de volgende geluidsopmaken hebben: MP3, AAC of WMA.

Als je de streaming-URL van je station niet hebt, raden we aan rechtstreeks contact op te nemen met het station en te vragen of het beschikbaar is.

Met behulp van de Sonos-app voor iOS of Android:

1. Ga naar het tabblad Bladeren en selecteer TuneIn.
  2. Tik op Mijn radiostations.
  3. Tik op de drie puntjes rechtsboven en tik op Voeg nieuw radiostation toe.
  4. Voer de streaming-URL en de naam van het station in en tik op OK.
  5. Het station zal worden vermeld en beschikbaar zijn in de sectie Mijn radiostations onder TuneIn.

Met de Sonos-app voor Mac of pc:

1. Selecteer Beheren en Radiostation toevoegen.
  2. Plak de streaming-URL van het station dat je wilt toevoegen erin en typ de naam van het station.
  3. Ga vanuit het Sonos-muziekmenu naar TuneIn > Mijn radiostations waar het net toegevoegde station zal worden vermeld.

Op een Mac kun je het menu Beheren vinden op de taakbalk in de linkerbovenhoek van het scherm. Op een pc kun je het menu Beheren vinden in de linkerbovenhoek van de Sonos-app.