Gebruik TuneIn om internetradiostation-URL's toe te voegen aan Sonos

Je kunt handmatig een streaming internetradiostation aan Sonos toevoegen met behulp van de streaming-URL. De stream van het station moet in MP3-, AAC- of WMA-audioformaat zijn.

Om een station-URL aan Sonos toe te voegen, heb je een TuneIn-account nodig, de TuneIn-app geïnstalleerd op je iOS- of Android-apparaat, en de TuneIn-service toegevoegd aan Sonos. Volg de stappen in ons artikel over het toevoegen van contentservices om TuneIn aan je Sonos-systeem toe te voegen.

Voeg de station-URL toe aan je TuneIn-favorieten

1. Kopieer de URL van het radiostation vanuit de browser van je mobiele apparaat.
  2. Open de TuneIn-app voor iOS of Android en volg de stappen van TuneIn voor het afspelen van aangepaste station-URL's:
  3. Voeg het station toe aan je TuneIn-favorieten terwijl het radiostation speelt.

Gebruik de Sonos-app om je aangepaste station af te spelen

Sonos-app

1. Open de Sonos-app voor iOS of Android, of open de Sonos Web-app.
  2. Vanaf je startscherm ga naar Je services > TuneIn.
  3. Blader naar Favorieten, kies dan je opgeslagen station.

Sonos S1 Controller-app

iOS of Android

1. Vanuit het tabblad Bladeren, selecteer TuneIn.
  2. Blader naar Favorieten, kies dan je opgeslagen station.

macOS of Windows

1. In het Selecteer een muziekbron paneel, kies TuneIn.
  2. Selecteer Favorieten, kies dan je opgeslagen station.