Je home cinema van Sonos bedienen met je afstandsbediening

• Mobiel apparaat vereist

Voor Sonos-producten die via een optische kabel of de Sonos optische audio-adapter zijn verbonden, moet je handmatig je afstandsbediening instellen om het volume van je home cinema-producten van Sonos te kunnen bedienen. Als je home cinema-product van Sonos is verbonden via HDMI ARC, zal je afstandsbediening automatisch functioneren en geen speciale instellingen nodig hebben om Sonos te bedienen.

Sonos leidt je automatisch door dit proces tijdens de initiële installatie van je home cinema-systeem van Sonos. Volg de stappen in dit artikel als je een nieuwe afstandsbediening moet instellen met een bestaand home cinema-systeem of als je tijdens het initiële installatieproces ervan hebt afgezien om je afstandsbediening in te stellen.

1. Open de Sonos-app voor iOS of Android.
  2. Ga naar het tabblad  Instellingen en tik op Systeem.
  3. Selecteer de kamer waar het Sonos home cinema-product zich bevindt.
  4. Druk onder Home cinema op Instellen afstandsbediening.
  5. Volg de aanwijzingen in de app om je nieuwe afstandsbediening te configureren zodat je je Sonos home cinema ermee kunt bedienen.

Extra informatie

• Er kan maar één afstandsbediening tegelijk worden geprogrammeerd om de Sonos home cinema-speaker te bedienen.