Fout 1001 en 1002 bij gebruik van de muziekbibliotheek

De Sonos-app kan fout 1001 of 1002 geven als je Sonos-systeem problemen heeft om op je computer of NAS-drive met je muziekbibliotheek te verbinden. Deze fouten komen over het algemeen voor als de computer of NAS-drive ofwel offline is of problemen heeft om een betrouwbare verbinding met het netwerk te behouden.

Als je de fout 1001 of 1002 tegenkomt bij het gebruik van je muziekbibliotheek:

• Controleer je computer of NAS-schijf en zorg ervoor dat hij aanstaat en actief is.

• Als je muziekbibliotheek is opgeslagen op een computer die verbonden is met wifi, zorg er dan voor dat hij een sterke wifiverbinding met de router heeft.

• Een firewall kan Sonos verhinderen een goede verbinding met je computer te maken. Als je computer voorzien is van een firewall, zorg er dan voor dat hij geconfigureerd is voor Sonos door deze stappen op te volgen.

Je kunt meer informatie vinden in ons artikel over problemen oplossen met de muziekbibliotheek.