Fout 9 bij het updaten van Sonos

Fout 9 treedt op als er een probleem ontstaat met het downgraden van de firmware van je Sonos-systeem.

Dit kan gebeuren als de Sonos S1 Controller-app probeert een update uit te voeren, terwijl het Sonos-systeem een combinatie van producten bevat die op S1- en S2-software draaien. Om dit op te lossen kun je de S1-producten uit je systeem verwijderen of je kunt de S2-producten downgraden naar S1.

Gebruik de productverwijderingstool om je S1-producten te resetten en van het systeem te verwijderen. Deze producten kunnen worden geïnstalleerd als een apart S1 Sonos-systeem.

Volg om de S2-producten weer naar S1 te downgraden de stappen in ons artikel over het downgradeproces en voeg ze weer toe aan je systeem met gebruik van de S1-app.

Fout 9 kan ook voorkomen nadat je jezelf verwijdert uit een Sonos-bètaprogramma en de Sonos-spelers worden overgezet naar algemene release-firmware. Neem contact op met Sonos Support voor hulp als je deze fout ziet verschijnen nadat je een bètaprogramma hebt verlaten.