TuneIn-content vinden op Sonos Radio

De nieuwe dienst van TuneIn

TuneIn heeft een nieuwe dienst geïntroduceerd op Sonos. De oude dienst van TuneIn wordt daarom verwijderd van Sonos en je zult er geen toegang meer toe hebben. Voeg de nieuwe dienst nu toe om TuneIn te blijven gebruiken op Sonos. Zie onze pagina Radio by TuneIn voor meer informatie.

TuneIn-content vinden op Sonos Radio

Je vindt de volledige catalogus van TuneIn op Sonos Radio naast exclusieve Sonos-originals en toegang tot de populairste radiozenders zoals iHeartRadio, Talpa, Global en Radio.com.

Sonos Radio is al beschikbaar via je Sonos-app. Via het tabblad Mijn Sonos in de Sonos-app heb je toegang tot alle stations en programma's die je eerder hebt opgeslagen vanuit de oude TuneIn-dienst. Kun je jouw stations niet vinden op Sonos Radio, dan kun je TuneIn opnieuw toevoegen en vervolgens nog een keer het station zoeken.

Extra informatie

• Op het tabblad Mijn Sonos kunnen 70 stations worden opgeslagen. Had je meer dan 70 stations of programma's opgeslagen in de oude TuneIn-dienst, dan worden sommige stations mogelijk niet overgezet naar het tabblad Mijn Sonos.