Geïmporteerde playlists die ontbreken in de Sonos-muziekbibliotheek

Sonos importeert jouw playlists van playlistbestanden in je gedeelde muziekmap. Als sommige of alle geïmporteerde playlists ontbreken, betekent dit dat Sonos je playlistbestanden niet kon vinden of lezen. Hieronder vind je suggesties om je te helpen je ontbrekende playlists te vinden en toe te voegen.

De muziekmap uit je computer toevoegen

Populaire muzieksoftware zoals de muziekapp van Apple en Windows Media Player slaan hun playlists op in de standaard muziekmap op je computer. Controleer om er zeker van te zijn dat de map Mijn muziek aan Sonos is toegevoegd door de stappen te volgen in ons artikel over je muziekbibliotheek toevoegen.

Als je playlists na het toevoegen van je muziekfolder nog steeds ontbreken, is het mogelijk dat je playlistbestanden in een andere map op je computer zijn opgeslagen. Zoek uit waar je playlistbestanden zijn opgeslagen en voeg die muziekmap daarna toe aan je bibliotheek zodat Sonos de juiste bestanden kan indexeren.

Het bestandsformaat van de playlist controleren

Sonos kan zowel playlists uit de muziekapp op macOS als de iTunes-app op macOS en Windows importeren door het XML-bestand van de muziekbibliotheek in de app te lezen. Daarnaast ondersteunt Sonos M3U-, WPL- en PLS-playlistbestanden die zijn gecreëerd met software als WinAmp en Windows Media Player.

Als je playlist in een ander formaat is opgeslagen, kan Sonos deze niet in je muziekbibliotheek importeren.

Grote playlists reduceren

Sonos kan maximaal 1.000 playlists indexeren, met in totaal maximaal 40.000 nummers in al je geïmporteerde playlists. Als je deze limiet hebt overschreden, zijn sommige van je playlists of nummers niet zichtbaar in de sectie geïmporteerde playlists van je muziekbibliotheek.

Als je playlists een groot aantal nummers bevat (bijvoorbeeld een playlist met je volledige muziekverzameling), herschik of verwijder deze playlists dan en update daarna je muziekbibliotheekindex.