Ontbrekende albumhoezen in de muziekbibliotheek in de Sonos-app

Als je geen albumhoezen ziet in de Sonos-app maar ze wel zichtbaar zijn in iTunes of andere applicaties, dan zijn de afbeeldingen waarschijnlijk niet geïntegreerd in de audiobestanden. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je albumhoezen integreert in audiobestanden met iTunes voor macOS of Windows.

Als je macOS 10.15 of hoger gebruikt, kun je deze stappen volgen in de Music-app in plaats van iTunes.

Albumhoezen toevoegen met iTunes of de Music-app

1. Zoek de ontbrekende albumcover op het internet en download hem. Sla de afbeelding op als JPG, BMP, GIF of PNG.
  2. Open iTunes of de Music-app.
  3. Zoek de nummers met ontbrekende albumcovers en selecteer ze in de lijst.
  4. Klik met de rechtermuisknop op de geselecteerde nummers en selecteer Info nummer.
  5. Selecteer het tabblad Illustraties en klik op Illustratie toevoegen.
  6. Ga naar de locatie van de afbeelding die je hebt opgeslagen en klik op Openen. De albumcover wordt nu weergegeven in het tabblad Illustratie.
  7. Klik op OK om je wijzigingen toe te passen. De illustratie is nu toegevoegd aan de muziekbestanden.
  8. Werk de muziekindex bij in de Sonos-app om deze wijzingen toe te passen. De albumcover zou nu moeten verschijnen in de Sonos-app.

Vereisten voor albumhoezen:

• Illustraties die zijn geïntegreerd in de muziekbestanden moeten zijn opgeslagen in een van de volgende formaten: JPG, BMP, GIF of PNG.
  • De maximale resolutie van geïntegreerde illustraties is 1024 x 1024.
  • iOS-apparaten ondersteunen albumhoezen tot een grootte van 320 kb zonder resolutielimiet.
  • Als de albumhoes wordt opgeslagen in de albummap in plaats van dat hij geïntegreerd wordt in de bestanden, moet het formaat JPG of GIF zijn en de naam map.xxx (bijv. map.jpg of map.gif) Elk album moet in een eigen map staan en één bestand met een afbeelding bevatten.