Sonos Move verbinden met bluetooth

Voor je begint

• Move moet met de Sonos-app op wifi worden geïnstalleerd voordat hij kan overschakelen naar de bluetooth-modus en kan worden gekoppeld met je bluetooth-apparaten.
  • Als Sonos Move wordt gebruikt met bluetooth, wordt Move niet weergegeven in de Sonos-app. Afspelen en volumeregeling zijn dan mogelijk via het verbonden bluetooth-apparaat.
  • Bepaalde Sonos-functies zijn niet beschikbaar als Sonos Move in de bluetooth-modus wordt gebruikt. Het gaat daarbij om speakers groeperen, spraakassistenten en het creëren van stereoparen.

1

Move overschakelen op de bluetooth-modus

Zoek de bluetooth-knop aan de achterkant van de Move tussen de Aan/uit-knop en de knop Verbinden. Druk één keer op de knop om over te schakelen naar de bluetooth-modus. Move laat een geluidssignaal klinken en het ledlampje boven op de speaker gaat blauw branden.

2

Verbindingsmodus inschakelen op Move

Houd de bluetooth-knop ingedrukt om de koppelingsmodus in te schakelen. Move laat weer een geluidssignaal klinken en het ledlampje gaat blauw knipperen.

3

Je apparaat verbinden met Move

1. Ga naar de instellingen van je apparaat en schakel bluetooth in.
  2. Selecteer Move uit de lijst met apparaten.
    • Als Move niet op het scherm verschijnt, controleer dan of de verbindingsmodus is ingeschakeld op Move en het ledlampje blauw knippert.
  3. Als de verbinding gemaakt is, brandt het lampje blauw en klinkt er een geluidssignaal.

Problemen bij het koppelen?

Als je Move problemen heeft om verbinding te maken met je bluetooth-apparaat, lees dan ons artikel Een bluetooth-apparaat kan niet worden gekoppeld aan Sonos voor hulp.

Move weer verbinden met je bluetooth-apparaat

Standaard zal Sonos Move verbinding proberen te maken met het meeste recente apparaat waarmee het verbonden was. Sonos Move kan maximaal 6 apparaten onthouden waarmee hij verbonden is geweest.

Als Sonos Move werd hersteld naar de fabrieksinstellingen en eerder was verbonden met je apparaat, ga dan naar de bluetooth-instellingen van je apparaat en vergeet Sonos Move voordat je opnieuw verbinding maakt.

Move weer overschakelen naar de wifimodus

Je kunt weer overschakelen naar de wifimodus door op de bluetooth-knop te drukken achterop je Move. Het ledlampje verandert van blauw naar knipperend wit terwijl Move weer verbinding maakt met je netwerk. Als Move weer in de wifi-modus staat, brandt het witte lampje continu.