Product wordt aangeduid als niet compatibel met de Sonos S2-app

Deze foutmelding wordt weergegeven in de Sonos S2-app als je Sonos-systeem een product detecteert dat niet compatibel is met S2. Dit kan gebeuren als het betreffende product uitstond toen het systeem werd geüpdatet naar S2 en weer aan werd aangezet nadat de update werd voltooid.

Het niet-compatibele product kan niet worden gebruikt in de Sonos S2-app. Je kunt het niet-compatibele product resetten om het te verwijderen uit je systeem.

Je kunt het Sonos-product nog steeds gebruiken nadat je het hebt hersteld naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen, maar het moet apart opnieuw worden ingesteld met de Sonos S1 Controller-app. Hoe je dit doet, kun je lezen in ons artikel over het installeren van een apart Sonos S1-systeem.