Aanbevolen eero-netwerkconfiguratie voor Sonos

Aanbevolen configuratie

Voor het verbinden van Sonos met een eero-netwerk raden we aan om Sonos draadloos te installeren. Dit houdt in dat je Sonos-producten geen ethernetverbinding gebruiken om verbinding te maken met je eero-apparaten.

Bekabelingsrichtlijnen

Als je een of meer van je Sonos-producten via een kabel wilt verbinden met je eero-netwerk, raden we aan een van de volgende richtlijnen te volgen voor de beste prestaties:

• Wanneer je één Sonos-product met een kabel aansluit op je eero-netwerk, maakt het niet uit op welk eero-apparaat je het product aansluit.
  • Wanneer je meer dan één Sonos-product met een kabel aansluit op je eero-netwerk, moeten ze worden aangesloten op hetzelfde eero-apparaat of op dezelfde netwerkschakelaar. We raden af om verschillende Sonos-producten op verschillende eero-nodes aan te sluiten.
  • Als het netwerk twee of meer schakelaars heeft, sluit dan alle secundaire schakelaars aan op de primaire schakelaar en niet op een eero-product.