Dubbele geïmporteerde playlists uit de muziekbibliotheek verwijderen

Als je dubbele playlists in je lijst met geïmporteerde playlists ziet, betekent dit dat Sonos in je gedeelde muziekmap meerdere bestanden heeft gevonden met dezelfde playlist.

Verouderde playlistbestanden uit je gedeelde muziekmap verwijderen

Dubbele geïmporteerde playlists zijn meestal het gevolg van meerdere playlistbestanden die door Sonos voor een of meerdere gedeelde muziekbibliotheken zijn geïndexeerd. Als je bijvoorbeeld een muziekmap hebt gedeeld die als bibliotheekback-up ook je huidige iTunes Library heeft, kan Sonos twee playlistbestanden vinden en ze beide indexeren. Voor muziekapps van Apple worden deze playlists opgeslagen in een XML-bestand dat 'iTunes Muziekbibliotheek.xml' of 'iTunes Library.xml' worden genoemd.

Als je meerdere playlist- of iTunes Muziekbibliotheek XML-bestanden vindt, controleer dan de laatste aangepaste datum van ieder playlistbestand en verwijder alle dubbele bestanden behalve het bestand dat het meest recent is bijgewerkt. Update nadat je deze hebt verwijderd de index van je muziekbibliotheek.