Je muziekbibliotheek verwijderen

Dit artikel laat je zien hoe je je Sonos-muziekbibliotheek uit je systeem kunt verwijderen. Deze handeling is noodzakelijk als je een nieuwe computer of NAS-drive hebt gekocht of je muziek naar een andere map op dezelfde computer hebt verplaatst. Na de verwijdering kun je je muziekbibliotheek weer toevoegen.

Sonos-app voor iOS of Android

1. Ga naar het tabblad  Instellingen en tik op Systeem > Muziekbibliotheek > Indeling muziekbibliotheek.
  2. Tik op de map die je wilt verwijderen.
  3. Tik op Verwijderen.

Sonos-app voor Windows of macOS

1. Ga naar het menu Beheren en klik op Instellingen muziekbibliotheek.
  2. Klik op de map die je wilt verwijderen.
  3. Klik op - (min) op Mac of Verwijderen als je gebruikmaakt van Windows en bevestig dat je de bibliotheek van Sonos wilt verwijderen.