Je Sonos-speakers tunen met Trueplay

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je je Sonos-speaker weer afstelt met gebruik van Trueplay. Dit komt van pas als je een speaker op een nieuwe locatie hebt gezet of er zich na de eerste tuning een ongewenste verandering op het geluid van je speaker heeft voorgedaan.


  1. Open de Sonos-app voor iOS.
  2. Ga naar het tabblad  Instellingen en tik op Systeem.
  3. Tik op de kamer die je opnieuw wilt tunen.
  4. Tik op Trueplay.
  5. Tik op Opnieuw tunen.

Nog steeds hulp nodig?

Onze technici kunnen je telefonisch of met een live-chat helpen. Je kunt ook vragen stellen aan en antwoorden vinden van andere Sonos-eigenaren in onze Sonos Community.