Je Sonos Ace installeren

Als je Sonos Ace uitpakt, kun je hem verbinden met je bluetooth-apparaat en direct naar audio luisteren. Installeer hem met de Sonos-app voor toegang tot alle functies en instellingen.

Dit artikel bespreekt het volledige installatieproces voor Sonos Ace.

Voordat je begint

Sonos Ace verbinden met je iOS- of Android-apparaat

1. Begin door Sonos Ace in de bluetooth-koppelingsmodus te zetten. Hiervoor houd je op de linkeroorschelp de Aan/uit-/bluetooth-knop ingedrukt tot het statuslampje blauw begint te knipperen.
  2. Ga naar de bluetooth-instellingenpagina van je iOS- of Android-apparaat en selecteer je Sonos Ace in de lijst met beschikbare apparaten.
  3. Als de koppeling tot stand is gebracht, gaat het statuslampje op je Sonos Ace continu blauw branden. Je kunt nu Sonos Ace installeren in de Sonos-app.

Sonos Ace installeren in de Sonos-app

Als dit de eerste keer is dat je de Sonos-app gebruikt

1. Selecteer in het scherm 'Aan de slag met installeren' de knop Koptelefoons.
  2. Wacht tot de app je Sonos Ace heeft gevonden. Selecteer Toevoegen als de installatiekaart verschijnt.

Als je app al is verbonden met een Sonos-systeem

1. Ga naar het menu Instellingen en scrol omlaag naar het onderdeel Koptelefoons.
  2. Selecteer Koptelefoons toevoegen.
  3. Wacht tot de app je Sonos Ace heeft gevonden. Selecteer Toevoegen als de installatiekaart verschijnt.

Volg de stappen in de Sonos-app om je Sonos Ace te installeren, registreren en updaten.

Als je Sonos Ace is geïnstalleerd en geüpdatet, heb je toegang tot alle beschikbare functies en instellingen. Je kunt EQ-instellingen aanpassen, veranderen welke Bedieningsmodi je wilt gebruiken en Tv-geluid overschakelen instellen in combinatie met een geschikte Sonos home cinema-speaker.