Move weergegeven als 'Offline' in de Sonos S1 Controller-app

Dit artikel helpt je Sonos Move weer online te krijgen als hij wordt weergegeven als 'Offline' in de Sonos S1 Controller-app. Ontbreekt je Move helemaal in de Sonos-app, zie dan ons artikel Producten die ontbreken in de Sonos S1 Controller-app voor handige tips om hem weer online te krijgen.

Weer verbinding maken met Move

Move wordt als 'Offline' weergegeven in de Sonos S1-app wanneer de bluetooth-modus is ingeschakeld, de speaker is uitgeschakeld of zich in de slaapstand bevindt, of wanneer hij buiten het bereik van het wifinetwerk is.

Controleer het ledlampje bovenop de speaker om te zien of Move is ingeschakeld, opgeladen en in de wifimodus staat. Een blauw ledlampje geeft aan dat Move in de bluetoothmodus staat. Druk één keer op de modusknop om Move over te schakelen naar de wifimodus. Zie ons artikel Move gebruiken met bluetooth voor meer informatie. Het kan zijn dat je Move dichter bij je router moet plaatsen om binnen het bereik van je wifinetwerk te blijven.

Na het vervangen van routers of wijzigen van wifi-instellingen

Wanneer je weer verbinding maakt met Sonos na het vervangen van je router of wijzigen van de wifi-instellingen, kan je Move worden weergegeven als offline als hij niet het nieuwe wifiwachtwoord heeft ontvangen. Je kunt het nieuwe wachtwoord opgeven door in de Sonos-app voor iOS of Android naar het tabblad  Instellingen te gaan en te tikken op Move gebruiken op het nieuwe netwerk.