Sonos-product laat continu knipperend wit lampje ziet nadat er is geüpdatet naar 15.6

In versie 15.6 van de Sonos S2-software hebben we aangepast hoe sommige van onze oudere Sonos-producten hun interne geheugen gebruiken. Als er iets misgaat tijdens het updaten, zoals het wegvallen van de stroom, kan het zijn dat het Sonos-product daarna niet opstart. Dit wordt aangegeven door een continu knipperend wit statuslampje.

In dit artikel wordt uitgelegd wat je moet doen als dit gebeurt bij een Sonos-product.

Betreffende producten

Dit artikel is van toepassing op de volgende Sonos-producten met S2-software:

• Boost
  • Connect
  • Connect:Amp
  • Play:1
  • Play:3
  • Sub (Gen 1)
  • Sub (Gen 2)

Heb je een vergelijkbaar probleem met een Sonos-product dat hier niet staat vermeld, neem dan contact op met Sonos Support voor hulp.

Probleem

Deze oplossing is van toepassing als er op je Sonos-product continu een wit lampje knippert dat niet overschakelt naar een continu wit brandend lampje nadat er is geüpdatet naar versie 15.6 of hoger. In de Sonos-app wordt het Sonos-product weergegeven als 'Niet verbonden' of 'Wordt geüpdatet'.

Oplossing

Om dit probleem op te lossen moet je Sonos-product tijdelijk verbinding maken met het internet via een bekabelde ethernetverbinding. Het kan zijn dat je het netsnoer van je Sonos-product uit het stopcontact moet halen en in een stopcontact moet stoppen dat dichter bij je router zit om deze stappen te voltooien.

1. Sluit het betreffende Sonos-product aan op je netwerk met een ethernetkabel.
  2. Wacht vijf minuten totdat je Sonos-product het probleem heeft opgelost. Tijdens dit proces brandt er op je Sonos-product een knipperend wit lampje.
  3. Als het proces is voltooid, zal er continu een wit lampje branden op je Sonos-product. Het product verschijnt ook weer in de Sonos-app.

Het kan ook zijn dat je opnieuw moet proberen te updaten via de Sonos-app om het updateproces te voltooien. Als je Sonos-product is opgestart, kun je de ethernetkabel loskoppelen.

Blijf je last houden van dit probleem nadat je bovenstaande stappen hebt gevolgd, neem dan contact op met Sonos Support voor hulp.