Meerdere accounts gebruiken voor dezelfde contentservice

Je kunt meerdere accounts toevoegen en wisselen voor dezelfde contentservice door de onderstaande stappen te volgen. Het toevoegen van meerdere accounts vereist dat je elke account een naam geeft. Zorg ervoor dat elke account een unieke naam heeft om ze gemakkelijk te kunnen identificeren.

Meerdere accounts toevoegen

Het toevoegen van een andere contentservice-account volgt hetzelfde proces zoals beschreven in ons Voeg een contentservice toe aan Sonos artikel.

Als er al een of meer accounts zijn toegevoegd voor een contentservice, zie je tijdens het proces van Contentservices toevoegen elke accountnaam weergegeven.

Schakel tussen accounts

Sonos-app

iOS-, Android- of Web-app

1. Vanuit het Home scherm, zoek je de sectie voor Je services en kies je een contentservice met meerdere accounts.
  2. Selecteer onder de naam van de service het dropdownmenu van het account om een lijst met toegevoegde accounts weer te geven.
  3. Selecteer het account dat je wilt gebruiken.

Sonos S1 Controller-app

iOS of Android

1. Ga naar het Bladeren tabblad en kies de muziekservice met meerdere accounts.
  2. Selecteer de accountnaam bovenaan om een lijst van toegevoegde accounts te onthullen.
  3. Selecteer het account dat je wilt gebruiken.

macOS of Windows:

1. Vanuit het Selecteer een muziekbron paneel, klik op het driehoekje rechts van de servicenaam om een lijst van toegevoegde accounts te onthullen.
  2. Klik op het account dat je wilt gebruiken.