De wachtrij gebruiken in de Sonos-app

Elke kamer met Sonos heeft zijn eigen individuele muziekwachtrij die hij gebruikt om je nummers, albums en playlists af te spelen. In dit artikel wordt uitgelegd hoe de wachtrij werkt en wordt een link gegeven naar meer informatie over hoe je in de wachtrij nummers toevoegt, verwijdert en bewerkt.

Je Sonos-producten gebruiken de wachtrij als ze muziek afspelen van je muziekbibliotheek of van een on demand-muziekservice zoals Spotify. Je Sonos-producten gebruiken de wachtrij als ze muziek afspelen van je muziekbibliotheek of van een on demand-muziekservice zoals Spotify.

Zo werkt de wachtrij

De wachtrij voor je Sonos-producten werkt als een dynamische playlist. Als je een nummer of album op Sonos afspeelt, wordt het altijd eerst toegevoegd aan de muziekwachtrij voordat het wordt afgespeeld.

Je kunt specifieke nummers of albums aan de wachtrij toevoegen om á la minute een playlist te creëren. Ons artikel over Nummers aan de wachtrij toevoegen omvat een aantal specifieke opties die je kunt gebruiken om je playlist direct op te bouwen.

Als de nummers zich eenmaal in je wachtrij bevinden, kun je tussen de nummers gebruikmaken van shuffle, herhalen of crossfade. Je kunt de wachtrij bewerken, de volgorde van de nummers aanpassen of ze verwijderen. Je wachtrij kan ook worden opgeslagen als een Sonos-playlist als je hem later nog een keer wilt afspelen.

De huidige wachtrij bekijken

Je kunt de wachtrij voor de op dat moment geselecteerde kamer zien in de sectie 'Je hoort nu' van de Sonos-app.

• Tik op iOS of Android op de Wachtrij-knop rechts bovenaan van het scherm 'Je hoort nu'.
  • De Sonos-app geeft op macOS of Windows de wachtrij altijd weer in het midden van het scherm onder de sectie 'Je hoort nu'.