Draagdetectie-instellingen voor Sonos Ace

Je Sonos Ace kan detecteren of je je koptelefoon op hebt. In de Sonos-app kun je aangegeven hoe je koptelefoon zich gedraagt als je hem op- of afzet.

Draagdetectie-instellingen wijzigen in de Sonos-app

Om de Draagdetectie-instellingen te kunnen aanpassen, moet Sonos Ace zijn geïnstalleerd in de Sonos-app en zijn verbonden met je iOS- of Android-apparaat.

1. Ga naar het menu Instellingen en selecteer je Sonos Ace in het onderdeel Koptelefoons.
  2. Selecteer Draagdetectie onder Hardwarebediening.

Je kunt de onderstaande instellingen aanpassen:

Instelling

Omschrijving

Draagdetectie

Schakel Draagdetectie in of uit.

Play/Pauze

Als dit is ingeschakeld, pauzeert je koptelefoon de audio als je hem afzet. De audio gaat automatisch verder als je je koptelefoon weer opzet.

De audio gaat niet automatisch verder als de audio handmatig werd gepauzeerd voordat de koptelefoon werd afgezet.

Draag om gesprek te beantwoorden

Als dit is ingeschakeld, beantwoordt je koptelefoon automatisch binnenkomende gesprekken als je hem opzet.