Legg til en internettradio i Sonos

Du kan manuelt legge til en internettradio-strømmestasjon i Sonos ved å bruke dens strømme-URL. TuneIn må være lagt til i Sonos-systemet ditt før du manuelt kan legge til en radiostasjon. Stasjonen må strømme i lydformatene MP3, AAC eller WMA.

Hvis du ikke kjenner strømme-URL-en til stasjonen, anbefaler vi at du kontakter stasjonen direkte og spør om den er tilgjengelig.

Når du bruker Sonos-appen for iOS eller Android:

1. Fra fanen Bla gjennom velger du TuneIn.
  2. Trykk på Mine radiostasjoner.
  3. Trykk på de tre prikkene øverst i høyre hjørne, og velg Legg til ny radiostasjon.
  4. Legg inn nettadressen og navnet på strømmestasjonen, og trykk på OK.
  5. Stasjonen vil stå på listen og være tilgjengelig i seksjonen «Mine radiostasjoner» under TuneIn.

Når du bruker Sonos-appen for Mac eller PC:

1. Velg Administrer og Legg til en radiostasjon.
  2. Lim inn strømme-URL-en til stasjonen du vil legge til, og skriv inn navnet på stasjonen.
  3. Fra musikkmenyen i Sonos går du til TuneIn > Mine radiostasjoner, der du finner radiostasjonen som nettopp er lagt til.

På en Mac finner du menyen «Administrer» på verktøylinjen i øvre venstre hjørne av skjermen. På en PC finner du menyen «Administrer» øverst til venstre i Sonos-programmet.