Bruk TuneIn til å legge til URL-er for internett-radiostasjoner på Sonos

Du kan manuelt legge til en strømmende internett-radiostasjon på Sonos ved å bruke dens strømme-URL. Stasjonens strøm må være i MP3-, AAC- eller WMA-lydformat.

For å legge til en stasjons-URL på Sonos, trenger du en TuneIn-konto, TuneIn-appen installert på din iOS- eller Android-enhet, og TuneIn-tjenesten lagt til på Sonos. Følg trinnene i vår artikkel om å legge til innholdstjenester for å legge til TuneIn i Sonos-systemet ditt.

Legg til stasjons-URL-en i dine TuneIn-favoritter

1. Kopier radio-stasjonens URL fra nettleseren på din mobile enhet.
  2. Åpne TuneIn-appen for iOS eller Android og følg TuneIns trinn for å spille av tilpassede stasjons-URL-er:
  3. Mens radiostasjonen spiller, legg stasjonen til i dine TuneIn-favoritter.

Bruk Sonos-appen til å spille din tilpassede stasjon

Sonos-appen

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android, eller åpne Sonos Web-appen.
  2. Fra startskjermen din, gå til Tjenestene dine > TuneIn.
  3. Bla gjennom til Favoritter, og velg deretter din lagrede stasjon.

Sonos S1 Controller-appen

iOS eller Android

1. Fra Bla gjennom-fanen, velg TuneIn.
  2. Bla gjennom til Favoritter, deretter velger du din lagrede stasjon.

macOS eller Windows

1. I Velg en musikkilde-ruten, velg TuneIn.
  2. Velg Favoritter, deretter velger du din lagrede stasjon.