Legge musikkbiblioteket til Sonos

Sonos lar deg strømme musikkbiblioteket fra en hvilken som helst datamaskin eller nettverkstilkoblet lagringsenhet (NAS-stasjon) til Sonos-systemet ditt. Denne artikkelen viser hvordan du legger til musikkbiblioteket ditt ved hjelp av Sonos-appen for macOS eller Windows.

Hvis du har allerede har lagt til musikkbiblioteket ditt, men har lastet ned eller fjernet musikk, opprettet nye spillelister eller tilpasset metadata, se artikkelen vår om oppdatering av Sonos-musikkbiblioteket.

1. Åpne Sonos-appen for macOS eller Windows.
  2. Fra menyen Administrer velger du Innstillinger for musikkbibliotek.
  3. Klikk på + (pluss) på macOS, eller Legg til hvis du bruker Windows.
  4. Hvis du bruker iTunes eller ikke er sikker på hvor musikken din er lagret, velg mappen Min musikk. Hvis musikken din ikke ligger i Min musikk-mappen, velg det passende alternativet.
  5. Tast inn brukernavn og passord for datamaskinen hvis du blir bedt om det, og følg anvisningene på skjermen for å fullføre tilføyingen av musikkbiblioteket ditt. Avhengig av størrelsen på musikkbiblioteket kan det ta flere minutter å indeksere.