Oppdatere Sonos-musikkbiblioteket

Hver gang du gjør endringer i musikkbiblioteket ditt, som å laste ned eller fjerne musikk, opprette nye spillelister eller justere albumcover eller metadata, må du oppdatere musikkbibliotekindeksen på Sonos før disse endringene blir synlige i Sonos-appen. Se artikkelen om hvordan du legger til musikkbiblioteket ditt hvis du ennå ikke har lagt til biblioteket ditt i Sonos.

Oppdatere musikkbiblioteket

Sonos-app for iOS eller Android

Sonos-app, versjon 80.0

Denne innstillingen er ikke tilgjengelig i Sonos-appen for iOS eller Android for øyeblikket, men den kommer tilbake i en fremtidig oppdatering.

Som en midlertidig løsning kan du bruke Sonos-appen for macOS eller Windows til å administrere og oppdatere musikkbiblioteket ditt.

1. Gå til Innstillinger-menyen og velg Administrer ved siden av anlegget ditt.
    1. Hvis du bruker Sonos S1 Controller-appen, gå til Innstillinger-fanen og velg System.
  2. Velg Musikkbibliotek.
  3. Velg Oppdatere musikkindeks nå.

Sonos-app for macOS eller Windows

1. Fra menyen Administrer klikker du på Oppdater musikkindeks nå.
  2. Klikk Ja for å bekrefte.

Avhengig av størrelsen på biblioteket, kan det ta flere minutter å oppdatere musikkindeksen.

Planlegg automatiske oppdateringer av musikkbiblioteket

Hvis du ofte gjør endringer i musikkbiblioteket, kan du planlegge automatiske indeksoppdateringer. Så snart de er konfigurert, skanner Sonos biblioteket ditt etter endringer én gang om dagen på et bestemt tidspunkt.

Sonos-appen for macOS eller Windows

1. Fra menyen Administrer, klikk Innstillinger for musikkbibliotek.
  2. Klikk på fanen Avansert og hak av Oppdater innholdet hver dag kl..
  3. Velg ønsket tid for oppdateringen.

Vær oppmerksom på at datamaskinen eller NAS-stasjonen der biblioteket er lagret må være slått på og våkent på det aktuelle tidspunktet for at indeksoppdateringen skal fullføres.