Endre eller tilbakestille passord for Sonos-kontoen

Denne artikkelen viser hvordan du tilbakestiller Sonos-kontoens passord, selv om du for øyeblikket ikke har tilgang til Sonos-kontoen din.

Hvis du har glemt passordet

Gå til https://www.sonos.com/login/passwordreset/ og følg instruksjonene for å opprette et nytt passord. Se artikkelen om å ta imot e-post fra Sonos hvis du ikke mottok e-posten for tilbakestilling av passord.

Tilbakestille passordet ditt fra Sonos-appen

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Gå til fanen Innstillinger, og trykk på Konto.
  3. Trykk på Tilbakestill passordet og følg anvisningene.

Endre passordet ditt fra Sonos-nettstedet

1. Gå til https://www.sonos.com/login for å logge inn på Sonos-kontoen.
  2. Velg Profil.
  3. Klikk eller trykk på Rediger profil.
  4. Tast inn passordet i Passord-feltet.
  5. Klikk eller trykk på Lagre endringer.

Krav til passord

• Minst 8 tegn
  • Ingen felles passord
  • Passord som er brukt tidligere kan ikke brukes om igjen