Jeg mottar ikke e-poster fra Sonos

Du vil få en e-post fra oss når du registrerer Sonos-anlegget ditt eller tilbakestiller Sonos-passordet. Denne artikkelen beskriver hva du kan gjøre hvis du ikke mottar Sonos e-poster i innboksen din.

Søk gjennom innboksen

Søk etter «Sonos» for å se om noe dukker opp. Pass på at du også sjekker mappene for søppel og spam.

Kontroller e-postadressen som er oppgitt

Sørg for at e-postadressen du oppga var riktig. Du kan bruke Sonos-appen til å kontrollere den registrerte e-postadressen.

Send e-posten på nytt

Hvis du tilbakestiller Sonos-passordet ditt, gå gjennom tilbakestillingsprosessen på nytt for å få en ny e-post.

Kontakt oss

Hvis du fremdeles ikke mottar e-post etter at du har sjekket punktene over, kan vi hjelpe deg med å gjenopprette kontoen eller passordet.