Endre trådløs kanal på Sonos-systemet

Denne artikkelen viser hvordan du endrer trådløs kanal for Sonos-anlegget.

Kanalinnstillingen for SonosNet er tilgjengelig hvis du har minst ett Sonos-produkt som er kablet til nettverket med en Ethernet-kabel. Hvis alle Sonos-produktene er koblet til Wi-Fi-nettverket, vil SonosNet-kanalen være grå i Sonos-appen og kan ikke endres.

iOS eller Android

1. Gå til fanen  Innstillinger og velg System > Nettverk > SonosNet-kanal.
  2. Endre den trådløse kanalen til 1, 6 eller 11.

Endring av trådløs kanal er et feilsøkingstrinn for å redusere trådløse forstyrrelser. Hvis du endrer den trådløse kanalen for å løse et problem, prøv å bruke Sonos-systemet på hver av de anbefalte kanalene for å finne ut hvilken som fungerer best. Vi anbefaler at du bruker Sonos på en trådløs kanal som ikke brukes av den trådløse ruteren.