Redigere køen

Du kan redigere musikkøen i Sonos-appen for å endre rekkefølgen av sporene, fjerne spor eller fjerne hele køen.

iOS eller Android

I skjermbildet Spiller nå trykker du på -knappen øverst til høyre og så Redigere-knappen nederst på skjermen.

Skifte rekkefølge på sporene

Trykk og hold ikonet til høyre for et spor, og dra det oppover eller nedover i listen.

Fjerne et spor

Trykk på ikonet til venstre for sporet, og trykk så på Slett.

Slett køen

Trykk på Tøm-knappen nederst til venstre på skjermen. Hvis musikken spilles når du sletter køen, vil den stoppe.

Når du er ferdig med å redigere, trykker du på Ferdig.

macOS eller Windows

Køen er synlig under seksjonen Spiller nå midt på vinduet.

Skifte rekkefølge på sporene

Klikk og hold et spor før du drar det oppover eller nedover i listen.

Fjerne et spor

Høyreklikk på sporet eller trykk på knappen ▼ Mer informasjon, så velger du Fjern sang.

Slett køen

Trykk på knappen Slett kø nederst i vinduet. Hvis musikken spilles når du sletter køen, vil den stoppe.