Slik bruker du køen i Sonos-appen

Hvert av Sonos-rommene har sin egen individuelle musikkø som det bruker for å spille av låter, album og spillelister. Denne artikkelen gir en oversikt over hvordan køen fungerer og lenker til mer informasjon om hvordan du legger til, fjerner og redigerer spor i køen.

Merk at Sonos-produktene bruker køen når de spiller av musikk fra musikkbiblioteket ditt eller fra musikktjenester som Spotify. Sonos-produktene bruker ikke køen når de spiller av musikk fra radiotjenester.

Hvordan køen fungerer

Køen for Sonos-produktet fungerer som en dynamisk spilleliste. Hver gang du spiller av et spor eller album på Sonos, legges det først i musikkøen før det begynner å spille.

Du kan legge til spesifikke spor eller album til køen for å enkelt opprette en spilleliste. Artikkelen vår om å legge til spor i køen dekker en del spesifikke alternativer som du kan bruke for å bygge opp spillelister etter hvert.

Så snart det ligger spor i køen, kan de blandes, settes til å gjentas eller crossfade mellom sanger. Du kan redigere køen, endre rekkefølgen på sporene eller fjerne dem. Køen kan også lagres som en Sonos-spilleliste hvis du har lyst til å spille den på nytt senere.

Se på den gjeldende køen

Du kan se køen for rommet som er valgt for øyeblikket under seksjonen Spilles nå i Sonos-appen.

• På iOS eller Android, trykk på -knappen øverst til høyre på Spilles nå-skjermen.
  • På macOS eller Windows viser Sonos-appen alltid køen midt på vinduet under seksjonen Spiller nå.

Du kan se køen for det valgte rommet i Spiller nå-delen av Sonos-appen. Det er forskjellige måter å komme til køen på, avhengig av hvilken versjon av Sonos-appen du bruker.

Sonos-apper for iOS, Android og Web

• iOS og Android: Fra skjermen Spiller nå, velg -knappen nederst til venstre.
    • Hvis du bruker S1 Controller-appen, er -knappen øverst til høyre.
  • Web-app: Velg -knappen nederst til høyre i vinduet, ved siden av volumkontrollene.

S1 Controller for macOS og Windows

Køen er alltid synlig under Spiller nå-delen i midten av vinduet.