Feil 30 ved oppdatering av Sonos

Feil 30 oppstår når ett av Sonos-produktene prøver å laste ned oppdateringsfilen, men mislykkes. Hvis du ser feil 30, vil Sonos-appen også vise deg navnet på Sonos-produktet som har vansker med å laste ned oppdateringen.

1. Prøv å oppdatere på nytt i hvert fall en gang til.

2. Finn Sonos-produktet som ble nevnt i feilmeldingen og flytt det nærmere ruteren, og prøv å oppdatere en gang til.

3. Hvis oppdateringen fremdeles ikke fungerer, koble Sonos-produktene til ruteren med en Ethernet-kabel og prøv oppdateringen på nytt i Sonos-appen. Hvis oppdateringen er vellykket, plugg produktet ut av ruteren og sett det tilbake der det stod opprinnelig.

Feil 30 kan også forekomme hvis du bruker Sonos S1-appen for å prøve å oppdatere et Sonos-system som kjører både S1- og S2-programvare. S2-produktene vises som «Ikke kompatible» på Rom-fanen i Sonos-appen. I dette tilfellet må produktene som kjører S1-programvaren tilbakestilles til fabrikkinnstillingene og konfigureres som et separat S1 Sonos-system.