Tilbakestill Sonos-produktet til fabrikkinnstillinger
Denne artikkelen viser deg hvordan du tilbakestiller et Sonos-produkt til fabrikkinnstillingene. Hvis du prøver å starte Sonos-produktet ditt på nytt, kan du se artikkelen vår om hvordan du starter Sonos-produkter på nytt for å finne ut hvordan.
Denne prosessen vil slette registreringsinformasjon, innhold lagret i Min Sonos og innholdstjenester fra et Sonos-produkt. Dette gjøres vanligvis før eierskapet overføres til en annen person. Sonos-appen kan også anbefale at du gjennomfører denne prosessen hvis den ikke finner produktet ditt under konfigureringen. Hvis du ønsker å slette data fra flere Sonos-produkter, må du utføre disse trinnene på hvert av dem.
Hvis du tilbakestiller alle produktene i anlegget ditt, vil dataene dine bli slettet permanent. De kan ikke gjenopprettes.
Vi anbefaler ikke å tilbakestille Sonos-produktet ditt som et feilsøkingstiltak.
Høyttalere og komponenter
Sonos Arc Ultra, Beam Ultra, Era 100, Era 100 Pro, Era 100 SL og Era 300
- Koble fra strømkabelen.
- Trykk og hold inne Bluetooth-knappen mens du kobler til strømkabelen igjen.
- Fortsett å holde knappen inne til lyset på forsiden begynner å blinke oransje og hvitt.
- Lyset vil blinke grønt når prosessen er fullført og produktet er klart til å konfigureres.
Sonos Roam, Roam 2 og Roam SL
- Trykk og hold inne av/på-knappen på baksiden av Roam-produktet ditt i 5 sekunder for å slå det av. Du vil høre en tone, og statuslyset på forsiden vil slås av.
- Mens du holder inne Spill av / sett på pause-knappen, trykk og slipp av/på-knappen.
- Fortsett å holde inne Spill av / sett på pause-knappen til lyset foran blinker oransje og hvitt.
- Lyset vil blinke grønt når prosessen er fullført.
Sonos Play
- Ta Play av ladebasen.
- Trykk og hold inne av/på-knappen i 5 sekunder for å slå av.
- Trykk og hold inne spill av/pause-knappen samtidig som du holder inne av/på-knappen igjen i 5 sekunder, til statuslyset begynner å blinke oransje og hvitt.
- Lyset vil blinke grønt når prosessen er fullført og produktet er klart til å konfigureres.
Sonos Move og Move 2
- Ta Move-produktet ditt av ladesokkelen.
- Trykk og hold inne av/på-knappen på baksiden av Move eller Move 2 i minst fem sekunder for å slå den av. Du vil høre en tone, og statuslyset slås av.
- Når enheten er slått av, trykk og hold inne en av følgende knapper, avhengig av modell:
- Move: Hold inne Join-knappen.
- Move 2: Hold inne Bluetooth-knappen.
- Hold knappen inne, slå produktet på igjen ved å trykke og slippe strømbryteren på baksiden, eller ved å plassere det på ladebasen. Fortsett å holde knappen inne til statuslyset begynner å blinke oransje og hvitt.
- Statuslyset blinker grønt når prosessen er fullført.
Følg trinnene i våre veiledninger for Move eller Move 2 for å legge produktet til i Sonos-anlegget igjen.
Alle andre Sonos-produkter
- Trekk ut strømkabelen.
- Trykk og hold inne Join-knappen ( eller ) mens du kobler til strømkabelen igjen. Hvis produktet ditt ikke har en Join-knapp, kan du i stedet trykke og holde inne Spill av / sett på pause eller Demp-knappen mens du kobler til strømmen igjen.
- Fortsett å holde inne knappen til lyset blinker oransje og hvitt.
- Lyset vil blinke grønt når prosessen er fullført og produktet er klart for konfigurering.
Du kan legge Sonos-produktet tilbake til anlegget ved å følge trinnene i artikkelen vår Legg til et nytt produkt i et eksisterende Sonos-anlegg.
Blinker det hvitt kontinuerlig etter tilbakestilling?
Noen eldre Sonos-produkter bruker lengre tid på å tilbakestille enn andre. Disse produktene inkluderer Boost, Connect, Connect:Amp, Play:1, Play:3, Sub (Gen 1) og Sub (Gen 2).
Hvis noe avbryter tilbakestillingsprosessen for disse produktene, må de sannsynligvis kobles til nettverket ditt med en Ethernet-kabel for å fullføre tilbakestillingen. Følg løsningsstegene i denne artikkelen for å løse dette problemet.
Hodetelefoner
Sonos Ace og Sonos Ace Ultra
- Sonos Ace og Sonos Ace Ultra trenger en tilkoblet og strømførende USB-C-kabel under deler av tilbakestillingsprosessen. Gjør en USB-C-kabel klar ved å koble den til en strømkilde, for eksempel en bærbar PC eller en veggadapter, men ikke koble den til hodetelefonene ennå.
- Sørg for at hodetelefonene er slått på.
- Trykk og hold inne av/på-knappen på Sonos Ace eller Sonos Ace Ultra, og koble deretter umiddelbart USB-C-kabelen til USB-C-porten på venstre ørekopp.
- Fortsett å holde inne av/på-knappen til statuslyset på hodetelefonene blinker hvitt (dette kan ta opptil 10 sekunder).
- Når statuslyset blinker hvitt, kobler du USB-C-kabelen fra hodetelefonene og slipper av/på-knappen.
Når tilbakestillingen er fullført, går Sonos Ace og Sonos Ace Ultra i paringsmodus og viser et blinkende blått statuslys.
Etter å ha tilbakestilt Sonos Ace eller Sonos Ace Ultra, kan du koble den til en tidligere brukt enhet, men du må først fjerne den fra enhetens liste over huskede tilkoblinger. For å gjøre dette åpner du Bluetooth- eller tilkoblede enheter-innstillingene på enheten din, velger Sonos-hodetelefonene fra listen og velger deretter Glem eller Fjern .