Feil 900 når du legger til et musikkbibliotek

Sonos-appen kan vise Feil 900 når Sonos-systemet har problemer med å legge til et nytt musikkbibliotek i systemet.

Feil 900 i Windows

Denne feilen viser til et problem med Windows Server-tjenesten. Når du ser denne feilen, betyr det at Sonos prøver å opprette musikkdelingen, men det ikke er nok lagringsplass på serveren til å fullføre forespørselen. For å rette denne feilen må Windows-registeret endres for å øke stakkstørrelsen for servertjenesten.

Redigering av Windows-registeret er en delikat prosess som kan skade datamaskinen hvis det ikke gjøres riktig. Hvis du ikke er kjent med endringer av Windows-registeret, kontakt oss for å få mer hjelp.

Hvis du er komfortabel med å redigere Windows-registeret ditt for å fikse dette, følg trinnene nedenfor.

1. Åpne Startmenyen og klikk på Kjør.
    1. På nyere versjoner av Windows, vil du kanskje ikke se en Kjør-knapp. Du kan i stedet åpne Startmenyen, skrive Kjør og trykke på Enter.
  2. Skriv
    regedit
    og klikk på OK.
  3. Gå til følgende mappe:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\LanmanServer\Parameters
  4. Se etter oppføringen IRPStackSize. Hvis den allerede finnes, hopp til trinn 5.
    Hvis oppføringen IRPStackSize ikke finnes, følg disse trinnene:
    1. Klikk på Rediger og velg Ny, og klikk deretter DWORD-verdi.
    2. Under Verdinavn, skriver du
      IRPStackSize
      og klikker på OK. Merk at du må skrive
      IRPStackSize
      akkurat som det er skrevet, siden det skilles mellom stor og liten bokstav.
  5. Klikk på IRPStackSize, klikk på Rediger og klikk så på Endre.
  6. I boksen Dataverdi skriver du en større verdi og klikker deretter på OK. Hvis det ikke står en verdi, pass på at Base er satt til Desimal, og sett Verdidata til 24.
  7. Start PC-en på nytt og prøv å legge musikkbiblioteket til Sonos en gang til.

Feil 900 i macOS

Hvis du bruker en Mac og du ser Feil 900 når du prøver å legge til eller åpne delt musikk, følg trinnene i artikkelen vår om feil med «Kunne ikke finne datamaskinen».