Bli kjent med Sonos Move

Finn ut mer om Sonos Moves viktigste funksjoner, slik som avspillingskontroll, Bluetooth-paring, gruppering og lading.

Avspillingskontroller

Trykk for å spille av lyd eller sette den på pause.

Trykk for å endre volumet.

Sveip fremover for å spille av neste spor.

Sveip tilbake for å spille forrige spor.

Bluetooth

For å pare en enhet, trykk og hold inne Bluetooth-knappen til du hører paringstonen.

Blinker blått: Klar for å koble til
Jevnt blått: Koblet til enhet

Stemme

Legg til en stemmeassistent til Move og styr Sonos-anlegget med stemmen. Se artikkelen vår om å legge til en stemmeassistent for å finne ut mer.

Gruppering

Trykk og hold inne for å enkelt gruppere Sonos-produkter for å spille samme innhold. Du vil høre en bekreftelsestone.

Batteri og lading

Trykk og slipp for å sette Move i dvalemodus.

Batterilyset blinker gult når det er tid for lading.

Sett Move på ladesokkelen for enkel opplading.