Pare Sonos Move med Bluetooth

Før du begynner

• Move må konfigureres med Sonos-appen på Wi-Fi før den kan skiftes til Bluetooth-modus og pares med Bluetooth-enheten dine.
  • Når du bruker Sonos Move med Bluetooth, vises ikke Move i Sonos-appen. Kontroller for avspilling og volumstyring vil være tilgjengelig gjennom den parede Bluetooth-enheten.
  • Noen Sonos-funksjoner er ikke tilgjengelig når Sonos Move er i Bluetooth-modus. Dette omfatter gruppering av høyttalere, stemmeassistenter og stereoparing.

1

Skift Move til Bluetooth-modus

Finn Bluetooth-knappen på baksiden av Move mellom Av/på- og Join-knappen. Trykk én gang på knappen for å bytte til Bluetooth-modus. Move vil gi fra seg en tone, og LED-lampen øverst på høyttaleren lyser blått.

2

Aktiver paringsmodus på Move

Trykk og hold inne Bluetooth-knappen for å aktivere paringsmodus. Move vil gi fra seg en ny tone, og LED-lampen blinker blått.

3

Pare enheten med Move

1. Gå til innstillinger for enheten, og slå på Bluetooth.
  2. Velg Move fra listen over enheter.
    • Hvis Move ikke vises på skjermen, må du sjekke at Move er i paringsmodus, og at LED-lampen blinker blått.
  3. Når tilkoblingen er fullført, vil LED-lampen lyse jevnt blått og du vil høre en tone.

Problemer under paring?

Hvis Move har problemer med å koble til Bluetooth-enheten, se artikkelen vår Kunne ikke pare en Bluetooth-enhet med Sonos for mer hjelp.

Koble Move til Bluetooth-enheten på nytt

Som standard vil Sonos Move prøve å koble til den siste enheten den var paret med. Sonos Move kan huske opptil 6 enheter som den har vært koblet til.

Hvis Sonos Move har blitt tilbakestilt til fabrikkinnstillinger og tidligere var paret med enheten din, går du til Bluetooth-innstillinger for enheten og glemmer Sonos Move før du parer på nytt.

Skift Move tilbake til Wi-Fi-modus

Du kan skifte tilbake til Wi-Fi-modus ved å trykke på Bluetooth-knappen på baksiden på Move. LED-lampen skifter fra blå til blinkende hvitt mens den kobles til nettverket. Når Move er tilbake i Wi-Fi-modus, vil LED-lampen skifte til jevnt hvitt lys.