iTunes-spillelister mangler i Sonos-bibliotek på USB-stasjon

Hvis du lagrer musikkbiblioteket ditt fra iTunes eller Music-appen på en ekstern USB-stasjon og har delt dette biblioteket med Sonos, vil kanskje ikke spillelistene bli synlige i Sonos-appen. Denne artikkelen viser trinn for å dele iTunes-spillelistens XML-fil med Sonos.

1. Oppdatere Sonos-musikkbiblioteket.
  2. Åpne Finder-appen i macOS.
  3. Trykk på Shift + ⌘ + G og skriv inn
    ~/Music/iTunes/
    .
  4. Kopier filen
    iTunes Music Library.xml
    .
  5. Lim inn filen i musikkbibliotekmappen på den eksterne USB-stasjonen som deles med Sonos.

Merk at du vil måtte gjenta trinnene hver gang du oppdaterer Sonos-musikkbiblioteket.