Lytt til Dolby Atmos-musikk på Sonos

Noen musikkstrømmetjenester tilbyr Dolby Atmos-musikk som kan spilles av på Sonos-anlegget ditt. Hvis du abonnerer på en støttet musikktjeneste, kan du bruke Sonos-appen til å spille av Dolby Atmos-musikk på ethvert Sonos-produkt som støtter romtilpasset lyd.

For å spille Dolby Atmos-musikk, må Sonos-produktet ditt være koblet til Wi-Fi-nettverket og den støttede musikktjenesten må være lagt til i Sonos-anlegget ditt.

Når du spiller av Dolby Atmos-musikk fra en musikktjeneste, viser Sonos-appen et Dolby Atmos-merke på skjermen «Spiller nå av».

Musikktjenester som tilbyr Dolby Atmos-musikk på Sonos

Sonos-produkter som støtter romtilpasset lyd

• Arc
  • Arc SL
  • Beam (Gen 2)
  • Era 300

Deaktivere eller aktivere Dolby Atmos-musikkavspilling

Du kan slå avspilling av Dolby Atmos-musikk av eller på ved å endre innstillingen for romtilpasset musikk i Sonos-appen. Som standard er denne innstillingen aktivert.

1. I Sonos-appen for iOS eller Android går du til fanen Innstillinger og trykker på System.
  2. Velg produktet som støtter Atmos fra listen.
  3. Rull ned til seksjonen Lyd og slå innstillingen Romtilpasset musikk av eller på.

Denne innstillingen vil gjelde fra når neste spor begynner å spille av.

Mer informasjon

• Når du spiller av Dolby Atmos-musikk, vil det å gruppere et produkt som ikke støtter Atmos, skifte gruppens lydavspilling til stereo. Når produktet som ikke støtter Atmos fjernes fra gruppen, vil lyden skifte tilbake til Dolby Atmos-musikk når det neste Atmos-sporet begynner å spille av.