Lytt til musikk med romtilpasset lyd på Sonos-høyttalere

Noen innholdstjenester tilbyr musikk som spilles i romtilpassede lydformater som Dolby Atmos. Hvis du abonnerer på en av disse tjenestene, kan du spille musikk med romtilpasset lyd på støttede Sonos-høyttalere.

For å spille musikk med romtilpasset lyd, må Sonos-høyttaleren din være koblet til WiFi-nettverket ditt, og den støttede innholdstjenesten må værelagt til i Sonos-anlegget ditt.

Når du spiller musikk med romtilpasset lyd fra en innholdstjeneste, vil Sonos-appen vise et Dolby Atmos-merke på Nå spiller-skjermen.

Sonos Ace kan også spille musikk med romtilpasset lyd fra støttede tjenester på iOS- eller Android-enheten din. Finn ut mer i vår artikkel om romtilpasset musikk på Sonos Ace.

Innholdstjenester som tilbyr musikk med romtilpasset lyd på Sonos

Sonos-høyttalere som støtter romtilpasset lyd

• Arc
  • Arc SL
  • Beam (Gen 2)
  • Era 300

Deaktiver eller aktiver romtilpasset lyd for musikk

Du kan slå av eller på avspilling av musikk med romtilpasset lyd ved å endre innstillingen for romtilpasset musikk i Sonos-appen. Denne innstillingen er aktivert som standard.

1. I Sonos-appen for iOS eller Android, gå til Innstillinger-menyen.
  2. Under Ditt anlegg, velg produktet ditt som støtter romtilpasset lyd fra listen.
  3. Rull ned til Lyd-seksjonen og slå på Romtilpasset musikk-innstillingen.

Denne innstillingen vil tre i kraft når neste spor begynner å spille.

Ytterligere detaljer

• Når du spiller musikk med romtilpasset lyd, vil det å opprette en gruppe med et Sonos-produkt som ikke støtter romtilpasset lyd, bytte gruppens lydavspilling til stereo. Når produktet fjernes fra gruppen, vil lyden gå tilbake til romtilpasset lyd når neste spor med romtilpasset lyd begynner å spille.