Lytt til hjemmekinolyd på Sonos Ace med Bytting av TV-lyd

Når de brukes med en kompatibel Sonos-hjemmekinohøyttaler, kan du lytte til hjemmekinolyden gjennom Sonos Ace ved å bruke funksjonen Bytting av TV-lyd. Denne artikkelen går gjennom hvordan du konfigurerer og bruker Bytting av TV-lyd, kravene til funksjonene og de forskjellige innstillingene som du kan justere.

Krav

Sonos-appen for iOS er påkrevd for å konfigurere Bytting av TV-lyd. Støtte for Android-enheter kommer snart. WiFi må være aktivert på hjemmekinohøyttaleren for at den skal fungere med bytting av TV-lyd.

Hjemmekinohøyttalere som støttes

Du kan bruke bytting av TV-lyd med de følgende høyttalerne for hjemmekino:

• Arc
  • Arc SL

De følgende høyttalerne for hjemmekino støttes snart:

• Beam (Gen 1)
  • Beam (Gen 2)
  • Ray

Konfigurere Bytting av TV-lyd

For å konfigurere Bytting av TV-lyd må Sonos Ace allerede være konfigurert i Sonos-appen og koblet til iOS-enheten.

1. Gå til menyen Innstillinger og velg Sonos Ace fra seksjonen Hodetelefoner.
  2. Under Hjemmekino velger du Legg til Bytting av TV-lyd.
  3. Velg hjemmekinohøyttaleren du helst vil bruke, og følg deretter instruksjonene i appen for å fullføre konfigureringen.

Bytte lyden fra TV-en til Sonos Ace

For å bytte hjemmekinolyd fra TV-en til hodetelefonene, må du kontrollere at TV-en er på og at TV-lyden allerede spilles av fra en hjemmekinohøyttaler.

• På Sonos Ace kan du bytte TV-lyd ved å trykke lenge på innholdstasten på den høyre ørekoppen.
  • I Sonos-appen kan du bytte lyd fra informasjonsskjermbildet for Sonos Ace. Velg knappen Bytte for å spille av TV-lyd gjennom hodetelefonene.

Innstillinger for Sonos Ace-hjemmekinolyd

Mens Sonos Ace spiller av TV-lyd fra hjemmekinohøyttaleren din, kan du justere innstillinger i Sonos-appen som gjelder romtilpasset lyd og hodesporing.

Gå til Gå til menyen Innstillinger og velg Sonos Ace fra seksjonen Hodetelefoner. I seksjonen Hjemmekino kan du justere innstillingene som er oppgitt nedenfor.

Romtilpasset lyd

Når romtilpasset lyd aktiveres, vil hjemmekinohøyttaleren skape en romtilpasset lydmiks som skal sendes til Sonos Ace. Dette gir en fullstendig surroundlydopplevelse når du ser på innhold som har surroundlyd eller Atmos-lyd. Når du spiller av stereolyd vil du høre en virtualisert romtilpasset lydmiks.

Dynamisk hodesporing

Dynamisk hodesporing justerer retningen av den romtilpassede lyden når du beveger hodet og skaper inntrykket av at hjemmekinolyden kommer fra en spesifikk retning i rommet.

Nå du aktiverer dynamisk hodesporing, tilordnes lydens senterpunkt til et sted foran retningen du er vendt. Du kan tilbakestille dette ved deaktivere innstillingen av dynamisk hodesporing, snu deg dit du vil at lydens senterpunkt skal være, og deretter reaktivere dynamisk hodesporing.