Lytt til platespilleren på Sonos

Denne artikkelen viser deg hva du trenger for å koble til en platespiller for å lytte til vinylsamlingen din.

Før du begynner

• Du trenger et Sonos-produkt som kan ta imot en line-in-tilkobling gjennom en line-in-port eller en USB-C-port. Produktene som støtter dette, er angitt i artikkelen vår om line-in.
  • Kontroller om platespilleren din har en innebygget forforsterker, slik som Pro-Ject T1 Phono SB-platespilleren. Hvis platespilleren ikke har en innebygd forforsterker, må du først koble platespilleren til en phono-forforsterker og deretter koble denne forforsterkeren til Sonos.

Slik kobler du platespilleren til Sonos

For å koble en platespiller til Sonos, trenger du en RCA- eller RCA til 3,5 mm-kabel. Noen Sonos-produkter krever også at du bruker en Sonos line-in-adapter, som konverterer en 3,5 mm tilkobling til USB-C. Følg instruksjonene nedenfor for å finne ut hvilken kabel du trenger og hvordan den skal kobles til.

RCA

RCA til 3,5 mm

Sonos-line-in-adapter

Move 2

Move 2 krever en Sonos line-in-adapter i tillegg til en RCA til 3,5 mm kabel.

Koble en RCA til 3,5 mm kabel til Sonos line-in-adapteren, så plugger du adapteren inn i USB-C-porten på baksiden av Move 2. Så snart adapteren er koblet til, plugger du enden med to kontakter inn i L-/R-lydutgangene på baksiden av platespilleren eller forforsterkeren.

Era 100 og Era 300

Era 100 og Era 300 krever en Sonos line-in-adapter i tillegg til en RCA til 3,5 mm kabel.

Koble en RCA til 3,5 mm kabel til Sonos line-in-adapteren, så plugger du adapteren inn i USB-C-porten på baksiden av Era 100 eller Era 300. Så snart adapteren er koblet til, plugger du enden med to kontakter inn i L-/R-lydutgangene på baksiden av platespilleren eller forforsterkeren.

Five og Play:5

Plugg enden med én plugg fra en RCA-til-3,5 mm inn i line-in-inngangen på Five eller Play:5. Plugg enden med to plugger inn i L-/R-lydutgangene på baksiden av platespilleren eller forforsterkeren. Hvis platespilleren har en innebygget RCA-kabel, vil du trenge en RCA til 3,5 mm adapter.

Amp og Connect:Amp

Plugg den ene enden av en RCA-kabel inn i platespilleren eller forforsterkeren, og plugg den andre enden inn i RCA-inngangen merket IN på baksiden av Amp eller Connect:Amp.

Port og Connect

Plugg den ene enden av en RCA-kabel inn i platespilleren eller forforsterkeren, og den andre i RCA-inngangen merket IN på baksiden av Port eller Connect.

Start avspilling

Start med å spille en plate på platespilleren din, åpne deretter Sonos-appen og følg instruksjonene nedenfor for manuelt å begynne å spille Line-In-lyd.

Du kan også konfigurere AutoPlay slik at Sonos-systemet ditt vet at det skal bytte til Line-In-modus så snart du spiller en plate.

Sonos-appen for iOS eller Android

Fra startskjermen, gå til Dine kilder og velg  Line-In, deretter velger du Line-In-kildenavnet.

Sonos S1 Controller-appen for iOS eller Android

Gå til  Bla gjennom-fanen og velg  Line-In, deretter velger du Line-In-kildenavnet.