Lytt til platespilleren på Sonos

Denne artikkelen viser deg hva du trenger for å koble til en platespiller for å lytte til vinylsamlingen din.

Før du begynner

• Du vil trenge et Sonos-produktet med en line-in-port:
    • Five
    • Amp
    • Port
    • Play:5 (Gen 1 og Gen 2)
    • Connect:Amp
    • Connect
  • Kontroller om platespilleren din har en innebygget forforsterker slik som Pro-Ject T1 Phono SB-platespilleren. Hvis platespilleren ikke har en innebygd forforsterker, må du først koble platespilleren til en phono-forforsterker og deretter koble denne forforsterkeren til Sonos.

Slik kobler du platespilleren til Sonos

For å koble en platespiller til Sonos, trenger du en RCA- eller RCA til 3,5 mm-kabel. Følg instruksjonene nedenfor for å finne ut hvilken kabel du trenger og hvordan den skal kobles til.

RCA

RCA til 3,5 mm

Five og Play:5

Plugg enden med én plugg fra en RCA-til-3,5 mm inn i line-in-inngangen på Five eller Play:5. Plugg enden med to plugger inn i L-/R-lydutgangene på baksiden av platespilleren eller forforsterkeren. Hvis platespilleren har en innebygget RCA-kabel, vil du trenge en RCA til 3,5 mm adapter.

Amp og Connect:Amp

Plugg den ene enden av en RCA-kabel inn i platespilleren eller forforsterkeren, og plugg den andre enden inn i RCA-inngangen merket IN på baksiden av Amp eller Connect:Amp.

Port og Connect

Plugg den ene enden av en RCA-kabel inn i platespilleren eller forforsterkeren, og den andre i RCA-inngangen merket IN på baksiden av Port eller Connect.

Start avspilling

1. Spill av en plate på platespilleren.
  2. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  3. Fra fanen  Bla gjennom trykker du på Line-in.
  4. Velg navnet på Line-in-kilden.

Du kan også bruke Konfigurering av AutoPlay slik at Sonos-anlegget vet at det skal skifte til line-in-modus så snart du spiller av en plate.