Ingen spor fra Mac-USB-stasjon i Sonos-musikkbiblioteket

Hvis du har et musikkbibliotek som er lagret på en ekstern USB-stasjon, og du bruker macOS 10.15 eller nyere, kan du få feilen «Ingen valg tilgjengelige» når du blar gjennom biblioteket. Denne artikkelen forklarer hvordan du gir Sonos tilgang til biblioteket og løser denne feilen.

1. Åpne Systeminnstillinger på Mac-en.
  2. Klikk på Personvern og sikkerhet og deretter på Full disktilgang.
  3. Klikk på vekslebryteren ved siden av Sonos Library Server.
  4. Åpne Sonos-appen.
  5. Oppdater musikkbiblioteket ved å gå til Administrer > Oppdater musikkbibliotek nå.

Naviger tilbake til menyen Musikkbibliotek i seksjonen Velg en Musikk-kilde, så kan du nå bla gjennom biblioteket.