Ingen spor fra Mac USB-stasjon i Sonos musikkbibliotek

Hvis du har et musikkbibliotek som er lagret på en ekstern USB-stasjon og du bruker macOS 10.15 eller nyere, kan du få feilen «Ingen valg tilgjengelige» når du blar i biblioteket. Denne artikkelen forklarer hvordan du gir Sonos tilgang til biblioteket og fjerne denne feilen.

1. Åpne Systempreferanser på Mac-en.
  2. Klikk på Sikkerhet > Personvern.
  3. Under fanen Personvern klikker du på Full disktilgang.
  4. Hak av i boksen for Sonos Library Server.
  5. Åpne Sonos-appen.
  6. Oppdater musikkbiblioteket ved å gå til Administrer > Oppdater musikkbibliotek nå.

Naviger tilbake til menyen Musikkbibliotek i seksjonen Velg en Musikkilde, så kan du bla gjennom biblioteket.