Spill av line-in på Sonos Port

Denne artikkelen vil lede deg gjennom konfigurasjonen av line-in på Sonos Port. De følgende trinnene gjelder også for Connect. Line-in gjør at du kan koble en enhet som har en lydutgang (slik som en CD-spiller eller platespiller) for å spille av over Sonos-systemet.

Før du begynner

• Sjekk at du har riktig kabel. Port inkluderer en RCA-lydkabel for de fleste enhetene, som CD-spillere eller platespillere. Hvis kilden du ønsker å spille fra har en 3,5 mm utgang, trenger du en 3,5 mm til RCA-lydkabel (ikke inkludert).

• Sjekk om kildeenheten krever en forforsterker. Noen platespillere har for eksempel ikke en innebygd forforsterker. Da må du først koble platespilleren til en ekstern forforsterker og så koble forforsterkeren til Sonos.

RCA

RCA til 3,5 mm

Koble til lydkabel

1. Plugg RCA-enden av kabelen inn i de tilsvarende røde og hvite inngangene merket IN på baksiden av Port.
  2. Avhengig av utgangene på kildeenheten plugger du RCA- eller 3,5 mm-enden av kabelen inn i tilsvarende utgang på kildeenheten eller forforsterkeren.

Start avspilling

1. Start avspilling av noe fra kildeenheten.
  2. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  3. Fra fanen Bla gjennom trykker du på Line-in.
  4. Trykk på kildeenheten for å starte avspilling gjennom Sonos.

Du kan også aktivere Autospill på Sonos Port slik at du automatisk spiller av line-in-kilden når Sonos registrerer et signal. Se artikkelen vår om bruk av line-in for mer informasjon om line-in-innstillinger.